Lej lyd og lys til din fest

Planlægger du en fest eller et event i Odense, eller anden by i Danmark, og leder efter det perfekte lyd- og lysudstyr? Hos os tilbyder vi en udlejningsservice af lyd- og lysudstyr, der kan sikre en fantastisk oplevelse til enhver lejlighed.
Vi gør det nemt for dig ved at levere, opsætte og afhente udstyret, så du kan fokusere på at nyde festen. Vi bruger kun kvalitetsmærker for at sikre en høj standard, og vores udstyr er let at tilslutte via lydudgangen på dine enheder eller Bluetooth.

En komplet pakke til din fest

Vi tilbyder en bred vifte af pakker, der kan imødekomme ethvert behov og enhver fest. Uanset om du planlægger en intim sammenkomst eller en stor begivenhed med op til 800 gæster, har vi det rigtige lyd- og lysudstyr til dig. Vores pakker inkluderer alt hvad du har brug for, herunder højtalere, lysudstyr og meget mere. Vi sørger for at levere den komplette pakke, så du kan skabe den perfekte stemning til din fest.

Herunder ser du et par eksempler på pakker.

 









*Ekstra fragtomkostninger pålægges, hvis arrangement afholdes uden for Fyn.
Pris pr. kilometer tur/retur: 6,- (samt evt. bro-/færge- udgift)
Du vil modtage pris for transportudgifter, inden du skal accepterer din booking!


Nemt og bekvemt

Vi ved, hvor vigtigt det er at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder. Derfor tilbyder vi en fuld service, der inkluderer levering, opsætning og afhentning af udstyret. Du behøver ikke bekymre dig om at transportere eller opsætte udstyret selv. Vi tager os af det hele, så du kan fokusere på at have en fantastisk fest. Vores professionelle team sørger for at alt er klar til brug, og vi er altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål eller give rådgivning.

Kvalitet og pålidelighed

Når det kommer til lyd- og lysudstyr, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger kun anerkendte mærker og sikrer, at vores udstyr er i topstand. Vores lydanlæg og lysudstyr er nøje udvalgt for at sikre en høj ydeevne og pålidelighed. Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr til at skabe den rette stemning og lydkvalitet til din fest. Derfor kan du stole på, at vores udstyr lever op til dine forventninger og sikrer en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster.

Fleksible muligheder

Vi forstår, at forskellige fester og begivenheder kræver forskelligt udstyr. Derfor tilbyder vi fleksible muligheder, så du kan vælge det rigtige udstyr til din fest. Vores udlejningssortiment omfatter højtalere i forskellige størrelser og kapaciteter samt forskellige typer lysudstyr, der kan tilpasses til dine behov. Uanset om du har brug for et mindre lydanlæg til en intim fest eller et større anlæg til en stor begivenhed, har vi løsningen til dig.

Professionel assistance

Vores team af erfarne og professionelle teknikere står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og sikre, at det er korrekt opsat og fungerer optimalt. Vi har omfattende erfaring med lyd- og lysudstyr til forskellige typer arrangementer, og vi kan give dig rådgivning og vejledning baseret på vores ekspertise. Vi er dedikerede til at sikre, at du får den bedste mulige oplevelse med vores udlejningsservice, og vi er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

Konkurrencedygtige priser

Vi forstår, at omkostningerne ved at leje lyd- og lysudstyr kan være en bekymring. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der passer til enhver festbudget. Vi tror på, at alle skal have adgang til kvalitetsudstyr til deres fester, uanset størrelsen på arrangementet. Vores priser er gennemsigtige og inkluderer alle nødvendige omkostninger, så du ikke behøver bekymre dig om skjulte gebyrer eller ekstra udgifter. Vi stræber efter at gøre det overkommeligt og bekvemt for dig at leje lyd- og lysudstyr til din fest

Book din pakke i dag

Er du klar til at gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse? Book din festudlejning hos os i dag og lad os tage os af alt det praktiske. Kontakt os i dag for at få mere information eller for at booke.