Daniella Trahne

POP | EDM | KLASSIKERE | DISCO

Dani Dee har med sit engagement og sikre stil, gjort sig til et fast navn på flere af de større klubber i DK. Desuden er hun også en efterspurgt DJ til privatfester m.m.

Hun er en dygtig DJ, som altid er klar på, at sparke enhver fest i gang! Hun har med sine mange jobs og erfaring, skabt sig en god evne til at læse sit publikum, og er altid klar på at feje benene væk under enhver festglad person, når hun hiver fat i sit store mainstream katalog, som dækker alt lige fra 80’erne til i dag.

Hun er en livsglad pige, der altid har et smil på læben. Hun spiller for sit publikum, og sørger altid for, at enhver fest bliver husket. Med Dani Dee bag pulten får du en af Danmarks dygtigste kvindelige DJ’s.

Dani Dee har bl.a. gjort sig bemærket da hun deltog i Cult Shaker DJ Battle 2014, hvor hun blev nummer 3 ud af 100 deltagende DJ’s. Hun var i maj 2014 deltager til Danish DeeJay Battle.

Hun har desuden opvarmet for navne som Kesi, Suspekt, Sivas, Yepha, Hampenberg, Topgunn, Hedegaard, Anna David, Emmelie de Forest, Camille Jones, Djämes Braun, Johnson, Brandon Beal, og mange flere.