FAQs

Frequently Asked Questions


Vi har valgt ikke at benytte bookingkontrakter hos djevents. Vi sikre at vores aftale findes på skrift, ofte via e-mail. Når du accepterer en booking via SMS og/eller e-mail, accepterer du også vores bookingbetingelser. Vores bookingbetingelser kan du altid finde på vores hjemmeside.  
Hos os betaler du ikke depositum.
Det varierer hvor meget plads der skal bruges. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden og 2-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Hvis du har booket en af de største festpakker, vil der skulle bruges 2-4 meter i dybden og 8-10 meter i længden
Du betaler først efter dit arrangement er gennemført! Du vil på dagen for dit arrangement, modtage en faktura via email. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 8 dage herefter. Du kan også vælge at betale med MobilePay på dagen - så bruger du/I blot faktura som kvittering. Dette aftales i forbindelse med din/jeres booking, og vil fremgå af aftalen.
Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen. Du vil efter arrangement, modtage en faktura på dit tilkøb af tid.
Ja, er det korte svar! Det er vores opfattelse, at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste evne at få dem spillet. Dog skal det siges, at DJ er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest, vil DJ nok holde igen med, at spille et nyt nummer, selvom det er tidens hotte hit. Vær også opmærksom på, at dit ønske ikke nødvendigvis bliver spillet, som en af de kommende 20 sange, da DJ's opgave er at skabe den helt rette "rødetråd" igennem arrangementet.