Normalt vil udstyret blive opsat så det er klart 30 min. før det skal benyttes. Dette betyder at vi ankommer til lokationen ca. 1.5-2 time før arrangements start. Har du behov for at det opsættes tidligere, så tager vi gerne en dialog om dette og vi vil så vidt det er muligt imødekomme dit ønske.
Vi har valgt ikke at benytte bookingkontrakter hos djevents. Vi sikre at vores aftale findes på skrift, ofte via e-mail. Når du accepterer en booking via SMS og/eller e-mail, accepterer du også vores bookingbetingelser. Vores bookingbetingelser kan du altid finde på vores hjemmeside.  
Det varierer hvor meget plads der skal bruges. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden og 2-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Hvis du har booket en af de største festpakker, vil der skulle bruges 2-4 meter i dybden og 8-10 meter i længden
Hos os betaler du ikke depositum.
Du betaler først efter dit arrangement er gennemført! Du vil på dagen for dit arrangement, modtage en faktura via email. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 8 dage herefter. Du kan også vælge at betale med MobilePay på dagen - så bruger du/I blot faktura som kvittering. Dette aftales i forbindelse med din/jeres booking, og vil fremgå af aftalen.